Adeptii Satanei - Forum despre Satanism
Forum destinat satanismului, in care poti deschide o polemica civilizata, acceptand dreptul la replica al celorlalti. Probabil cel mai bun forum despre satanism din Romania! www.adeptiisatanei.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
Adeptii Satanei - Forum despre Satanism | Inregistrare | Login

POZE ADEPTII SATANEI - FORUM DESPRE SATANISM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah pe Simpatie
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Adeptii Satanei - Forum despre Satanism / Discutii generale despre Satanism / Tortura psihologica  
Autor
Mesaj Pagini: 1
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Am citit articolul asta pe site si am ramas masca si prima si a doua oara cand l-am citit.As vrea sa aflu cine l-a scris si sa explice cum a ajuns la unele concluzii.Daca nu e posibil,sa comentam noi ideile expuse,caci mi se pare de-a dreptul fascinant.Articolul:

"Ziceam ca nimic nu ma poate atinge. Cand totusi ceva sau cineva imi ameninta cumva armura, las vizibila o parte din mine, folosesc o sinceritate pentru a cuceri si seduce. Odata sedusa prada, nu mai reprezinta o amenintare, si la randul ei, sedusa… devine prea vulnerabila. Cand deja e vulnerabila, revin la pozitia mea initiala de creeatura rationala care priveste de sus, care poate atinge si nu poate fi atinsa, si in nici un caz nu poate iubi slabiciunea din ceilalti.
Cand persoana se zbate ca un mic pestisor intr-un acvariu, eu in jurul ei cultivam cele mai groaznice furtuni, just for fun, just for the experiment.

       Nu e experiment, e doar sadism in cea mai pura si mai elevata forma. Turtura psiholoica a fiintei. Si persoana respectiva se intampla deseori sa practice acest lucru, involuntar. Da, toti suntem ciudati de fapt. Si mai ciudati sunt aceia care gandesc prea mult. Probabil ar trebui sa nu mai gandesc. Sa las totul sa curga fara sa intervin asupra lucrurilor. Dar oare unde as ajunge? Acest lucru iti da un sentiment de nesiguranta. Ca si cum te-ai lasa dus de val, nestiind unde va ajunge barca.

       Confirmarea ca sunt un diavol… vine a nu stiu cata oara. Privirea malefica. Exercitiu de coruptie; combinat cu frumusetea fizica. Aplicatie practica a mitologiei. Demonul coruptiei, pacatul si frica, si totodata… incapacitatea de a-l refuza. Dulceata coruptiei, placerea scufundarii in fantezie. Nu mai inteleg nimic, deja era randul meu sa port masti.        Sau nu era de fapt o masca, ci "un alt EU din mine"… Nu incercam sa fiu altfel decat eram, precum sunt alti oameni de care am mentionat mai sus in alt capitol, ci practic eu eram! Cateodata mai gasesc niste parti ascunse din mine…
       Cred ca asa ar trebui sa fie un Satanist cu adevarat. Nu precum se cred multi altii incercand a face diverse lucruri pentru a iesi in evidenta. Tocmai cand am zis ca nu mai sunt Satanist, poate ca atunci chiar am devenit unul. Sau nu?"


_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Cine e cea care l-a scris? Deocamdata nu comentez nimic.Doar un efect al cunoasterii:vezi oameni si ii consideri ciudati. Pe masura ce te apropii de ei, constati ca nu sunt decat...deosebiti.

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Pentru mine termenul de ciudat nu prea mai are valoare,prea multe chestii am vazut ca sa mai pot cataloga ceva drept ciudat.Oricum,articolul mi-a captat atentia si m-a fascinat,sper sa am cu cine discuta pe tema asta.

_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
DreamsKeeper
Membru I

Din: Nex
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 143
Colega se numeste 
Jurnalul Raului
procesul evolutiei spirituale a lui Mares Lucian a.k.a. Demigod


14 nov 2001

    Muzica celor de la NightWish are o esentza deosebit de tragica. Ascultand-o, incep sa o inteleg pe Adina mult mai bine. Este acea stare de sfarsire in care ea traieste... probabil dintodeauna. Credeam ca tristetea mea vine doar din evocarea amintirii clipelor minunate petrecute cu ea, clipe probabil pentru todeauna pierdute, dar e mai mult de atat. E ceva in diva celor de la Nightwish...

   In alta ordine de idei, Kirus are intodeauna o retzeta buna. Un enorm si nesecabil izvor de intzelepciune inutila. Asta imi place la el, caci asemeni mie, ar putea mantuii pe oricine, doar pe sine insusi nu!
   Cand imi scrie omul asta, ma vad in oglinda. De aceea probabil se sperie de cat de mult il pot intelege cateodata. Sau ma respecta exagerat? Nu mi-o spune, dar o simt preabine.
   Adevarul e ca am avut avantajul. Mi-am dat seama mult mai repede ca suntem unul si acelasi in gandire si actiuni, de aceea stiam ca lupt cu mine insumi. Stiam la ce atacuri sa ma astept, si stiam cum sa ma eschivez de la ele. Dar in fond, asta e doar rezultatul unei intense stari de perpetua rationare si filtrare a gandurilor si posibilitatilor, caci, spun asta...nu de alta, da sunt oameni pe care daca ii ataci cu propriile arme, cad jos si nu se mai ridica. Rezultatul inconstientei posibilitatii ca ei fac rau.
   Ma intreb... oare nu ei ar trebuii pedepsiti? Eu stiu ca fac  raul, dar stiu ca as putea face si bine in felul asta. Raul mai mare, raul mai mic... prostii. NU exista reteta in aceasta privinta. Nu ii putem multumi pe toti niciodata.
   Si ca sa ma autoflatez cu aeasta oazie,as putea completa urmatoarea idee - faptul ca eu am luptat cu Kirus, si in acelasi timp l-am intzeles, exact in perioada in care imi dadea el de inteles ca se cam descompune voit, se autodistruge lent prin alcool si stari maladive autoinduse, l-a facut mai puternic? Curios... a sarit peste ceva in care daca ar fi picat, nu s-ar mai fi ridicat niciodata! Eh... exagerez. E chestie devointza personala. E ca si in cazul meu si cu cele 12 restantze, si parerile unanime ale celorlalti colegi. Mergea mai departe cu sau fara ajutor... dar totusi, e infricosator sa gandesti ca ceilalti nu conteaza niciodata pentru tine si destinul pe care il ai...

    A fi prolific intr-un jurnal... Acum observ ca pentru asta, e nevoie de un singur lucru - SInguratatea! Singuratatea, fie ea lipsa unei preznte fizice, sau mai rau - lipsa unui om care sa te intzeleaga. Singura alternativa a celor diferiti, este prabusirea in ei insisi, cu sau fara ajutorul "acestui" jurnal ipotetic. Intr-un fel, ma bucur ca nu am simtit niciodate nevoia de a scrie un jurnal. Probabil ca sunt prea superficial ca sa ma tin de acest tabiet de fiecare data cand presiunile interioare din mine ating cote periculoase. Sau, gasesc eu niste metode mai facile de a scapa de aceste tare ale sufletului.
    Da, aceste presiuni exista, dar se pare ca masturbarea (atat fizica cat si intelectuala) este o reteta pe placul meu.
    Mai apoi, exista intodeauna o persoana pe care sa o folosesti drept pubela in care iti versi tu necazurile. Intodeauna cineva va fi dipspus sa asculte, sau sa se prefaca cel putin ca asculta framantarile noastre. Ce nu-mi place mie e faptul ca sunt prea constient. Chiar in clipa in care su ma plang, realizez intreaga complexitate a fenomenului, si imi dau seama ca nu fac decat o penibila descarcare psihologica. Iar faptul ca realizez actul aesta, face sa-i scada din valoarea terapeutica. Ciudat... cand ma gandesc ce penibil ma simt cand trebuie sa ma prefac interesat de necazurile celorlalti, cand trebuie sa le ascult cuvintele, discutiile, din care unica esentza notabila este - "HELP ME!!!".
     Probabil o metoda de autoterapie e si proiectul - "stapanul" sau ca sa ma citez adliteram - "dictatorul". Este gasirea unei cauze de a lupta, o autojustificare, un experiment. O inchisoare psihologica... ba nu inchisoare, o Capcana! O capcana in care ceilalti cad de fiecare data. Este prea... umana aceasta capcana. Loveste in locul in care prea putini sunt protejati - direct in orgoliu. Aceasta crima este totodata oportunitatea perfecta de a gasi o cauza existentziala de moment - lupta, cearta, disputa, competitia. In fond, cam asta e singurul lucru care ne face sa traim cu adevarat, si incep sa ii inteleg pe oamenii din trecut care nu aveau alta treaba decat sa caute cum sa-si dea in cap unul altuia. Razboiuleste cea mai buna forma de terapie psihologica.
    In ziua de azi? O simpla transpunere a barbariilor de altadata. Straie noi, obiceiuri vechi. Nimic mai mult. SI cu toate astea, mai apare cate un idealist si incepe sa predice buna intzelegere intre oameni, in cel mai gresit mod posibil - urandu-ma pentru atitudinea mea lipsita de suflet, de mila, de compasiune. Urandu-ma pe mine pentru ca nu am fost corupt de ei. Misionarismul asta, e tot o fuga de adevaratul sine. Dar ei sunt mai falsi, caci nu-si dau seama ca lupta pentru cauzele altora, ca sa-si astupe golul interior.
    Ce sa mai vorbesc.... sunt demonul omenirii. Unul dintre multi altii. Dar, unul mai putin periculos decat altii, caci spre deosebire de ceilalti, in fiecare clipa am constientza actelor pe care le savarsesc. Stiu ce ma impinge de la spate, stiu de ce fac ce fac, stiu de ce gandesc ceea ce gandesc. Cateodata ma enerveaza chestia asta. La nevoie, nici sa ma bat calumea nu reusesc, deoarece nu imi pierd contrulul niciodata. Asta am realizat de mic copil, si inca de pe atunci consideram asta un avantaj. E oare adevarat? Avantaj sa fie?

   Am iubit, am ras, am plans, dar lipseste ceva esentzial din tot complexul meu interior. Inca nu am urat cu adevara pe cineva, sau ceva. Si de aici se trage majoritatea a ceea ce altii considera fals in mine. Trebuie sa imi gasesc un obiect al urii, sau sa-mi fabric unul cateodata, ceea ce nu e deloc usor. Si pe langa ca nu e usor, nu e nici sincer.
   Intr-adevar, ceilalti nu au cum sa greseasca considerandu-ma un caracter malefic. Am devenit un taciturn, un filosof, un intzelept, care cloceste doar ura si planuri apocaliptice in mintea lui intunecata, si cu toate astea... nu poata sa urasca pe nimeni cu adevarat. Se minte pe sine insusi, doar din auza nevoii de a uri. Lipsul obiectului profanarii, ne face la fel de mult rau ca si lipsul obiectului adoratiei. Este adevarat ca Diavolul si Dumnezeu au nevoie unul de altul. Si asta doar pentru ca exista in lume contraste. Viatza... moarte, lumina, intuneric, si rahat. Eternul rahat si sictir care te cuprinde in clipa in care realizezi aceste lucruri.
.....................




si daca vrei  o sa o postez

Modificat de DreamsKeeper (acum 16 ani)


_______________________________________


† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

pus acum 16 ani
   
menssana1984
Membru I

Din: galati
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 233
so what the hell is this?
si eu am trecut, trec si o sa mai trec prin ceea ce trece el, tin si un jurnal...
so what the hell is this?
chestiile astea sunt comune la toti oamenii, dar nu toata lumea are puterea necesara de a le intelege.


_______________________________________
suntem pierduti mereu,in noi, de societate, suntem incatusati,va rog, a binevoi sa ma iertati,dar perfectiunea de a fi om, de a gresi, de a esua,tot ce gresesc fata de voi, acolo sunt eu, acolo suntem noi,sunt om, aceasta e perfectiunea mea...

pus acum 16 ani
   
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Da,are sens ce spui,dar vroiam sa se discute anumite idei scrise acolo,cine ce deduce,cine ce intelege,pentru ca pe mine va spun sincer ca m-a fascinat ceea ce am citit.Sa va intreb ceva..Considera cineva ca ceea ce descrie respectivul este "sadism in cea mai pura si mai elevata forma"?

_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
Thanatos
Membru I

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 255
lestata.....ce naiba inseamna expresia...a fi satanist cu adevarat.
la ce se refera, la o aderenta la un anumit trend,cult sau religie?


pus acum 16 ani
   
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Daca as fi putut sa raspund la intrebarile astea,nu deschideam topicul.

_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
DreamsKeeper
Membru I

Din: Nex
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 143
pacat ca nu vreti sa afalti ce se intampla mai departe

_______________________________________


† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

pus acum 16 ani
   
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Tre sa imi fac timp sa citesc dupa ce termin cu cateva chestii de rezolvat la comp...Normal ca ma intereseaza

_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Tortura e psihologica sau psihica?

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
the_vampire_lestat
Membru IV

Din: timisoara
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 743
Eu stiu ca e psihologica...

_______________________________________
if it feels good,do it!

pus acum 16 ani
   
Merophe
Membru I

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 198
nici macar nu m-am chinuit sa citesc mai mult de 10 randuri din acel text. Un individ care se considera cerebral se numeste rational prin excelenta nu se lasa purtat de placerile lumesti "just for fun" . O creatura rationala daca recurge la astfel de comportamente o face doar pt a observa reactia si evenimentele ce vor urma..intr-un fel se poate zice ca experimenteaza..in acest text acel individ sustine ca nu face un experiment dar de fapt tocmai aceasta face..in concluzie..nu are rost ca continui sa citesc o astfel de dejectie scrisa de un biet om care sufera de hiperoxigenare a putinilor neuroni pe care ii are. Pt cei care se vor simti ofensati de ce am scris tin sa le spun ca au dreptul la o parere pesonala dar eu nu sunt obligat sa le o impart

_______________________________________
nu exista un "trebuie" absolut,dar eu trebuie sa il gasesc

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Bineinteles ca nu esti obligat sa le-o imparti; nici macar sa le-o impartasesti. Poate ca n-au incercat decat sa exemplifice un concept pe care il numesc "tortura psihologica".Asta...parca merita discutat.

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370

the_vampire_lestat a scris:

Am citit articolul asta pe site si am ramas masca si prima si a doua oara cand l-am citit.As vrea sa aflu cine l-a scris si sa explice cum a ajuns la unele concluzii.Daca nu e posibil,sa comentam noi ideile expuse,caci mi se pare de-a dreptul fascinant.Articolul:

"Ziceam ca nimic nu ma poate atinge. Cand totusi ceva sau cineva imi ameninta cumva armura, las vizibila o parte din mine, folosesc o sinceritate pentru a cuceri si seduce. Odata sedusa prada, nu mai reprezinta o amenintare, si la randul ei, sedusa… devine prea vulnerabila. Cand deja e vulnerabila, revin la pozitia mea initiala de creeatura rationala care priveste de sus, care poate atinge si nu poate fi atinsa, si in nici un caz nu poate iubi slabiciunea din ceilalti.
Cand persoana se zbate ca un mic pestisor intr-un acvariu, eu in jurul ei cultivam cele mai groaznice furtuni, just for fun, just for the experiment.

       Nu e experiment, e doar sadism in cea mai pura si mai elevata forma. Turtura psiholoica a fiintei. Si persoana respectiva se intampla deseori sa practice acest lucru, involuntar. Da, toti suntem ciudati de fapt. Si mai ciudati sunt aceia care gandesc prea mult. Probabil ar trebui sa nu mai gandesc. Sa las totul sa curga fara sa intervin asupra lucrurilor. Dar oare unde as ajunge? Acest lucru iti da un sentiment de nesiguranta. Ca si cum te-ai lasa dus de val, nestiind unde va ajunge barca.

       Confirmarea ca sunt un diavol… vine a nu stiu cata oara. Privirea malefica. Exercitiu de coruptie; combinat cu frumusetea fizica. Aplicatie practica a mitologiei. Demonul coruptiei, pacatul si frica, si totodata… incapacitatea de a-l refuza. Dulceata coruptiei, placerea scufundarii in fantezie. Nu mai inteleg nimic, deja era randul meu sa port masti.        Sau nu era de fapt o masca, ci "un alt EU din mine"… Nu incercam sa fiu altfel decat eram, precum sunt alti oameni de care am mentionat mai sus in alt capitol, ci practic eu eram! Cateodata mai gasesc niste parti ascunse din mine…
       Cred ca asa ar trebui sa fie un Satanist cu adevarat. Nu precum se cred multi altii incercand a face diverse lucruri pentru a iesi in evidenta. Tocmai cand am zis ca nu mai sunt Satanist, poate ca atunci chiar am devenit unul. Sau nu?"



esentialmente, e oarecum contradictoriu.
poate un exemplu de schizoid, parerea mea...


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370

eudemonistul a scris:

Bineinteles ca nu esti obligat sa le-o imparti; nici macar sa le-o impartasesti. Poate ca n-au incercat decat sa exemplifice un concept pe care il numesc "tortura psihologica".Asta...parca merita discutat.


mai nou, tortura este si psihologica sau psihica...
nu-i un pleonasm? parerea mea...


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Totusi...nu vad nimic autist si mi se pare ca nu evita sexul opus. Nu cumva e doar anxios?

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370

DreamsKeeper a scris:

Colega se numeste 
Jurnalul Raului
procesul evolutiei spirituale a lui Mares Lucian a.k.a. Demigod


14 nov 2001

    Muzica celor de la NightWish are o esentza deosebit de tragica. Ascultand-o, incep sa o inteleg pe Adina mult mai bine. Este acea stare de sfarsire in care ea traieste... probabil dintodeauna. Credeam ca tristetea mea vine doar din evocarea amintirii clipelor minunate petrecute cu ea, clipe probabil pentru todeauna pierdute, dar e mai mult de atat. E ceva in diva celor de la Nightwish...

   In alta ordine de idei, Kirus are intodeauna o retzeta buna. Un enorm si nesecabil izvor de intzelepciune inutila. Asta imi place la el, caci asemeni mie, ar putea mantuii pe oricine, doar pe sine insusi nu!
   Cand imi scrie omul asta, ma vad in oglinda. De aceea probabil se sperie de cat de mult il pot intelege cateodata. Sau ma respecta exagerat? Nu mi-o spune, dar o simt preabine.
   Adevarul e ca am avut avantajul. Mi-am dat seama mult mai repede ca suntem unul si acelasi in gandire si actiuni, de aceea stiam ca lupt cu mine insumi. Stiam la ce atacuri sa ma astept, si stiam cum sa ma eschivez de la ele. Dar in fond, asta e doar rezultatul unei intense stari de perpetua rationare si filtrare a gandurilor si posibilitatilor, caci, spun asta...nu de alta, da sunt oameni pe care daca ii ataci cu propriile arme, cad jos si nu se mai ridica. Rezultatul inconstientei posibilitatii ca ei fac rau.
   Ma intreb... oare nu ei ar trebuii pedepsiti? Eu stiu ca fac  raul, dar stiu ca as putea face si bine in felul asta. Raul mai mare, raul mai mic... prostii. NU exista reteta in aceasta privinta. Nu ii putem multumi pe toti niciodata.
   Si ca sa ma autoflatez cu aeasta oazie,as putea completa urmatoarea idee - faptul ca eu am luptat cu Kirus, si in acelasi timp l-am intzeles, exact in perioada in care imi dadea el de inteles ca se cam descompune voit, se autodistruge lent prin alcool si stari maladive autoinduse, l-a facut mai puternic? Curios... a sarit peste ceva in care daca ar fi picat, nu s-ar mai fi ridicat niciodata! Eh... exagerez. E chestie devointza personala. E ca si in cazul meu si cu cele 12 restantze, si parerile unanime ale celorlalti colegi. Mergea mai departe cu sau fara ajutor... dar totusi, e infricosator sa gandesti ca ceilalti nu conteaza niciodata pentru tine si destinul pe care il ai...

    A fi prolific intr-un jurnal... Acum observ ca pentru asta, e nevoie de un singur lucru - SInguratatea! Singuratatea, fie ea lipsa unei preznte fizice, sau mai rau - lipsa unui om care sa te intzeleaga. Singura alternativa a celor diferiti, este prabusirea in ei insisi, cu sau fara ajutorul "acestui" jurnal ipotetic. Intr-un fel, ma bucur ca nu am simtit niciodate nevoia de a scrie un jurnal. Probabil ca sunt prea superficial ca sa ma tin de acest tabiet de fiecare data cand presiunile interioare din mine ating cote periculoase. Sau, gasesc eu niste metode mai facile de a scapa de aceste tare ale sufletului.
    Da, aceste presiuni exista, dar se pare ca masturbarea (atat fizica cat si intelectuala) este o reteta pe placul meu.
    Mai apoi, exista intodeauna o persoana pe care sa o folosesti drept pubela in care iti versi tu necazurile. Intodeauna cineva va fi dipspus sa asculte, sau sa se prefaca cel putin ca asculta framantarile noastre. Ce nu-mi place mie e faptul ca sunt prea constient. Chiar in clipa in care su ma plang, realizez intreaga complexitate a fenomenului, si imi dau seama ca nu fac decat o penibila descarcare psihologica. Iar faptul ca realizez actul aesta, face sa-i scada din valoarea terapeutica. Ciudat... cand ma gandesc ce penibil ma simt cand trebuie sa ma prefac interesat de necazurile celorlalti, cand trebuie sa le ascult cuvintele, discutiile, din care unica esentza notabila este - "HELP ME!!!".
     Probabil o metoda de autoterapie e si proiectul - "stapanul" sau ca sa ma citez adliteram - "dictatorul". Este gasirea unei cauze de a lupta, o autojustificare, un experiment. O inchisoare psihologica... ba nu inchisoare, o Capcana! O capcana in care ceilalti cad de fiecare data. Este prea... umana aceasta capcana. Loveste in locul in care prea putini sunt protejati - direct in orgoliu. Aceasta crima este totodata oportunitatea perfecta de a gasi o cauza existentziala de moment - lupta, cearta, disputa, competitia. In fond, cam asta e singurul lucru care ne face sa traim cu adevarat, si incep sa ii inteleg pe oamenii din trecut care nu aveau alta treaba decat sa caute cum sa-si dea in cap unul altuia. Razboiuleste cea mai buna forma de terapie psihologica.
    In ziua de azi? O simpla transpunere a barbariilor de altadata. Straie noi, obiceiuri vechi. Nimic mai mult. SI cu toate astea, mai apare cate un idealist si incepe sa predice buna intzelegere intre oameni, in cel mai gresit mod posibil - urandu-ma pentru atitudinea mea lipsita de suflet, de mila, de compasiune. Urandu-ma pe mine pentru ca nu am fost corupt de ei. Misionarismul asta, e tot o fuga de adevaratul sine. Dar ei sunt mai falsi, caci nu-si dau seama ca lupta pentru cauzele altora, ca sa-si astupe golul interior.
    Ce sa mai vorbesc.... sunt demonul omenirii. Unul dintre multi altii. Dar, unul mai putin periculos decat altii, caci spre deosebire de ceilalti, in fiecare clipa am constientza actelor pe care le savarsesc. Stiu ce ma impinge de la spate, stiu de ce fac ce fac, stiu de ce gandesc ceea ce gandesc. Cateodata ma enerveaza chestia asta. La nevoie, nici sa ma bat calumea nu reusesc, deoarece nu imi pierd contrulul niciodata. Asta am realizat de mic copil, si inca de pe atunci consideram asta un avantaj. E oare adevarat? Avantaj sa fie?

   Am iubit, am ras, am plans, dar lipseste ceva esentzial din tot complexul meu interior. Inca nu am urat cu adevara pe cineva, sau ceva. Si de aici se trage majoritatea a ceea ce altii considera fals in mine. Trebuie sa imi gasesc un obiect al urii, sau sa-mi fabric unul cateodata, ceea ce nu e deloc usor. Si pe langa ca nu e usor, nu e nici sincer.
   Intr-adevar, ceilalti nu au cum sa greseasca considerandu-ma un caracter malefic. Am devenit un taciturn, un filosof, un intzelept, care cloceste doar ura si planuri apocaliptice in mintea lui intunecata, si cu toate astea... nu poata sa urasca pe nimeni cu adevarat. Se minte pe sine insusi, doar din auza nevoii de a uri. Lipsul obiectului profanarii, ne face la fel de mult rau ca si lipsul obiectului adoratiei. Este adevarat ca Diavolul si Dumnezeu au nevoie unul de altul. Si asta doar pentru ca exista in lume contraste. Viatza... moarte, lumina, intuneric, si rahat. Eternul rahat si sictir care te cuprinde in clipa in care realizezi aceste lucruri.
.....................




si daca vrei  o sa o postez


mda, o gramada de cuvinte pentru a exprima absolut nimic, mai putin ultimul paragraf. daca nu scria toata labareala asta, putea sa ramana filosof in cotinuare, dupa << daca taceai, filosof ramaneai...>>.

propun administratorului sa stearga tarasenia asta de topic pe motiv de inutilitate.


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370

eudemonistul a scris:

Totusi...nu vad nimic autist si mi se pare ca nu evita sexul opus. Nu cumva e doar anxios?


bine, omule, tu le ai cu psihologia, asa ca lasa-ma.
exista termenul de lunatic in stiinta asta? daca nu, spune-mi unul apropiat.
anxietate? mai greu, fiindca i-ar fi greu sa se exprime. si asta desi o face intr-un blog sau asa ceva.

parerea mea...


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Parerea ta! Daca iei un neuroleptic, te linistesti psihic, nu psihologic. dar...nu conteaza...

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370
OFFTOPIC:

poti sa imi pui un diagnostic si sa imi prescrii ceva?
pls..  

Modificat de Ianus (acum 16 ani)


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Mi s-a spus ca doar in socialism se facea "munca voluntara" sau ...ma rog..."patriotica".

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370
OFFTOPIC:

si ce are asta cu stampila primariei? raspunde la ce te-am intrebat...  


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
E problema ta daca nu poti citi raspunsul.

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370

eudemonistul a scris:

E problema ta daca nu poti citi raspunsul.

DFFTOPIC:

mda, e necesar sa accept ca tu esti prea inteligent si eu prea dobitoc sa inteleg ce spui. asta ca sa iti atrag atentia ca remarca ta devine absolut inutila. e ca un banc spus din care nu pricep care-i poanta. merci pentru efortul de a-l tasta. pentru nimic...

ONTOPIC:

in fine, sa continuam cu tortura asta, fie ea si <<psihologica>>, pana s-o trezi cineva ca topicul e o mare magarie...

mai are cea care a dat citatele alte mostre de <<masturbare intelectuala>>, dupa cum se exprima autorul? sa ma fac un pic curios...

Modificat de Ianus (acum 16 ani)


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
Merophe
Membru I

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 198
eu tind sa cred ca expresia corect ar fi tortura psihica...de asuferit are psihicul vicimei nu psihologia lui

_______________________________________
nu exista un "trebuie" absolut,dar eu trebuie sa il gasesc

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Nu degeaba regret eu absenta ta!

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Merophe
Membru I

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 198
am observat ca de aia tot primesc mesaje private in care sunt rugat sa revin sunt foarte ocupat din pacate..eu cam toata vacanta asta am invatat..dupa N ore de studiat pe zi nu mai imi prea arde de nici un fel de contact cu altceva inafara de un pat...partea proasta e ca am observat ca discutiile si-au cam pierdut din consistenta pe aici... dar tre sa se rezolve si asta cumva

_______________________________________
nu exista un "trebuie" absolut,dar eu trebuie sa il gasesc

pus acum 16 ani
   
eudemonistul
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4001
Cine a insistat sa vii nu-i prost deloc! Cat despre pat...te indrepti prin fizic spre metafizic, caci e locul in care, traditional, barbatul il poate vedea pe Dumnezeu!    

_______________________________________
Spune mereu adevarul dar traieste in asa fel incat nimeni sa nu te creada.

pus acum 16 ani
   
Merophe
Membru I

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 198
In pat si nu numai il vad pe dumnezeu prin cea mai grandioasa creatie a sa, Femeia! dar sa lasam offtopics la o parte

Si acum ma scuzati ma asteapta o narghilea

Modificat de Merophe (acum 16 ani)


_______________________________________
nu exista un "trebuie" absolut,dar eu trebuie sa il gasesc

pus acum 16 ani
   
Ianus
Membru II

Din: Cluj sau Bistrita, depinde...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 370
propun admin-ului sa sterga acest topic, fiinca a inceput sa puta... a mort...

Modificat de Ianus (acum 16 ani)


_______________________________________
...angajez melci turbati si surdomuti pentru o retea de curierat...

pus acum 16 ani
   
Mallzebuth
Administrator

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 876
Topic inchis! 

_______________________________________
Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la