Adeptii Satanei - Forum despre Satanism
Forum destinat satanismului, in care poti deschide o polemica civilizata, acceptand dreptul la replica al celorlalti. Probabil cel mai bun forum despre satanism din Romania! www.adeptiisatanei.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
Adeptii Satanei - Forum despre Satanism | Inregistrare | Login

POZE ADEPTII SATANEI - FORUM DESPRE SATANISM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Adeptii Satanei - Forum despre Satanism / Mitologia Greaca / Minotaurul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
hellgirl
Colaborator

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1475
Minotaurul, in mitologia greaca, era monstrul cu cap de taur si corp de om. Era copilul lui Pasifae, regina Cretei, cu un taur alb ca zapada pe care Poseidon i l-a trimis sotului lui Pasifae, Regele Minos. Cand Minos a refuzat sa sacrifice bestia, Poseidon a facut-o pe Pasifae sa se indragosteasca de acesta. Dupa ce a dat nastere Minotaurului, Minos a dat ordin arhitectului si inventatorului Dedal sa construiasca un labirint din care sa nu se poata iesi decat cu ajutorul cuiva.Aici a fost nascut Minotaurul si crescut cu ramasite umane pe care Minos i le-a cerut Atenei ca tribut. Eroul grec, Tezeu s-a hotarat sa termine aceste sacrificii inutile si s-a oferit sa fie una dintre victime. Cand Tezeu a ajuns in Creta, fiica lui Minos, Ariadna s-a indragostit de el. Ea l-a ajutat sa scape dandu-i un ghem de sfoara, pe care l-a legat de usa labirintului, si pe care l-a desfacut pe parcursul drumului. Cand a ajuns la Minotaur, acesta dormea; l-a batut pe monstru pana l-a omorat, si apoi i-a condus pe cei care urmau sa fie sacrificati, ghidandu-se dupa sfoara, pana la intrarea in labirint.
Constituia spaima intregului tinut. El se hranea cu tributul pe care Minos il pretindea ateenilor. Acesta consta in 7 fete si 7 baieti.

minotaurul mitologia greaca, era monstrul cap taur corp om. era copilul lui pasifae, regina cretei,

33KB


_______________________________________
Noi, actorii, traim sute de vieti intr-o singura viata.. Timpul ne fugareste din urma.. Dar timpul e eternitate, si pentru mine mai e timp..

pus acum 17 ani
   
Fica_Satanei_666
Membru I

Din: Orashul de nicaieri!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 225
da..insa se spune k la întoarcere, Tezeu uită să înalţe pânzele albe ale corăbiilor. Aegeus vede pânzele negre, este cuprins de disperare şi se aruncă în mare (marea preia numele regelui atenian: vezi Marea Egee).

minotaurul da..insa spune tezeu uită să pânzele albe ale aegeus vede pânzele negre, este

1.8KB


_______________________________________
A muri nu inseamna a fi invins. Dar a trai invins si fara glorie inseamna a muri in fiecare zi.

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la